Accomodatie

Can Bibi heeft 6 niveaus verspreid over het domein met 5 slaapkamers voor 10 personen.

Het eerste niveau bevindt zich bij aankomst. Er zijn 2 poorten om binnen te rijden met 5 parkeerplaatsen. Je rijdt via de 1ste poort binnen en via de 2de poort naar buiten.  Op het niveau van de parkeerplaatsen , bevindt zich de aparte fitness met en-suite badkamer.  De accomodatie heeft ook een apart terrasje.

Het tweede niveau – met 4 slaapkamers – geeft toegang tot het huis  waarvan er twee een en-suite badkamer delen met douche:

Slaapkamer 1 met gedeelde badkamer en Kingsize bed: 180 x 200cm met zeezicht
 
Slaapkamer 2 met gedeelde badkamer en 2 enkele bedden, telkens 90 x 200cm.  Terras met zeezicht
 
Slaapkamer 3 met dubbel bed 180 x 200cm, badkamer met douche. Terras met zeezicht
 
Slaapkamer 4: dubbel bed 180 x 200cm met bad en douche
 
Op dit niveau bevindt zich tevens het washok met wasmachine en droogkast
 

Vervolgens nemen we de binnentrap naar boven en is dit een niveau in 3 delen:

Een gezellig terras met lounge hoek. Eten doe je hier aan de ruime tafel. Het overdekte terras loopt over in de moderne keuken met XXL kookeiland. Om de hoek bevindt zich de gezellige woonkamer met haard. Op deze verdieping is een laatste slaapkamer terug te vinden met en-suite badkamer met douche. 

Naar het 4de niveau gaan we via de buitentrap komen we bij de privé-chiringuito op het dak. De Chiringuito creëert dat unieke Ibiza gevoel en is de ideale plek om samen met  vrienden of familie te relaxen bij de pool, cocktails te drinken in de rooftop bar, heerlijke gerechten te bereiden in de openluchtkeuken of gewoon te chillen in de lounge hoek. Tijdens het avondeten geniet je van de ondergaande zon en het schitterende zicht op de Middellandse Zee.

ibiza real estate photography tamas-23

Tenslotte vind je hoger op de berg nog enkele lounge plaatsen en een fitness platform van 50m² en bovenaan het domein met zicht op Formentera een Yoga platform van 160m² om volledig tot rust te komen